Een super duurzaam kantoorgebouw in Haren!

Per 1 juni is ons nieuwe ‘Thuis in IT’ op het Nesciopark in Haren. Hier betrekken wij met zo’n 150 collega’s ons gloednieuwe en superduurzame kantoorgebouw waar we natuurlijk erg trots op zijn. Wij werken hier als Envitron samen met onze zusterbedrijven New Nexus, AC Plus en Spacetime Layers.

Afgelopen jaar hebben we natuurlijk veel thuis gewerkt. Maar nu de maatregelen weer versoepelen, is er ook weer de mogelijkheid om op kantoor te werken. En dat in een compleet nieuw gebouw, waarbij we ons volledig hebben gefocust op duurzaamheid.

Zonnepanelen, bijenhotels en een tap

Met 435 m2 aan zonnepanelen, een bodemwarmtepomp, driedubbele beglazing, slimme verlichting en klimaatbeheersing gaan we voor energieneutraal gebruik van het pand. Ook willen we de biodiversiteit stimuleren door een natuurlijk bewateringsysteem, inheemse planten, geluidswering en het plaatsen van insecten- en bijenhotels.

Om zelf gemakkelijker duurzame keuzes te maken, hebben we een parkeerplaats met alleen elektrische laadpalen, een grote fietsenkelder, de bushalte om de hoek en een fitnessruimte in het pand. Ok, en een tap in het restaurant, want samen ontspannen is ook belangrijk natuurlijk…

We hopen hiermee een kantoor te hebben gerealiseerd waar we met veel plezier zullen ‘thuiswerken’ en ook gasten zich welkom voelen. De deur staat altijd open!