Zakelijke energieverbruikers

Als ondernemer ben je druk bezig met het laten groeien van jouw bedrijf. Ook kijk je naar manieren om je bedrijf te verduurzamen om zo jouw steentje bij te dragen aan de energietransitie.

 

Tijdens het realiseren van jouw groeiambities loop je al gauw aan tegen de mogelijkheden van jouw netaansluiting. De netbeheerder wil geen grotere netaansluiting geven en daardoor loop je vast in je toekomstplannen. Sterker nog, je ontvangt brieven dat je te veel stroom afneemt en er wordt gedreigd met boetes. Wat nu?

Envitron helpt jou te blijven doen waar je goed in bent

Het antwoord op jouw situatie is slim energie management. Een systeem dat jouw netaansluiting bewaakt, en er voor zorgt dat jij je groeiambities kunt realiseren. Het Energie Management Systeem van Envitron meet en regelt jouw stuurbare apparaten achter de hoofdmeter en zorgt voor extra ruimte op jouw aansluiting. Zo kun jij jouw groeiplannen doorzetten én beginnen met duurzaam ondernemen zonder dat je je zorgen hoeft te maken over boze brieven of boetes.

Wij helpen met..

Realtime inzicht

Voor grotere aansluitingen is het een wettelijke verplichting om niet alleen inzicht te hebben in het historische verbruik maar ook inzicht te hebben in het actuele verbruik. Aangevuld met inzicht in de actuele kosten maakt dit ge-/verbruikers meer bewust van het energiegebruik.

Peak-shaving

Peak-shaving zorgt met behulp van een batterij ervoor dat het contractvermogen van de netaansluiting niet overschreden wordt. Op moment dat het vermogen boven de contractwaarde gaat wordt de batterij ontladen.

Opwek en/of Opslag Dimensionering advies

Op basis van historische gegevens over opwek en verbruik kan een advies gegeven worden of het plaatsen van een batterij opslag systeem lonend is. Zijn de historische gegevens van opwek niet beschikbaar dan kunnen die aan de hand van het geplaatste/verwachte opwekvermogen gesimuleerd worden. Hiermee kan een profiel van opwek en verbruik gemaakt worden.

Rein Schuil

Ontdek vandaag geheel vrijblijvend nog alle mogelijkheden

Onze specialist staat jou graag te woord

Eigen technische dienst

Direct toegang tot technisch inhoudelijke ondersteuning. Al onze werkprocessen zijn ISO-gecertificeerd, Onze installateurs beschikken over VCA en NEN3140 stipel certificaten. Wij zijn erkend installateur door InstallQ.

Op Nederlandse bodem

Onze hardware en software is volledig ontwikkeld in Groningen. Ook wordt de data verwerkt en opgeslagen op door Envitron beheerde servers in een Nederlands datacentrum.

Volledige ontzorging

Samen brengen we jouw behoeftes in kaart en maken we de kansen zichtbaar die jou verder helpen, We ondersteunen je vanaf het eerste moment en bieden verschillende SLA's voor het beheren van jouw installaties.

Deze organisaties gingen je voor