Energie Leverancier

Als energie leverancier ben je verantwoordelijk voor de in- en verkoop van energie voor jouw klanten portfolio. Je bent elke dag bezig om het energiegebruik van jouw klanten zo goed mogelijk te voorspellen en energie zo slim mogelijk in te kopen.

 

Je bent altijd op zoek naar het verder optimaliseren van je portfolio. Daarom kijk je naar het slim aansturen van energie assets bij jouw klanten. Stuurbaar vermogen betekent namelijk dat je real-time kunt reageren op prijsfluctuaties. Hierdoor kun jij je portfolio optimaliseren en extra geld verdienen voor jouw klanten. Maar hoe stuur je een signaal naar allerlei verschillende apparaten? En nog belangrijker, hoe zorg je ervoor dat dit systeem in de lucht blijft?

Één platform, Één koppeling, volledige controle

Envitron helpt jou met een complete IT infrastructuur en dienstverlening voor het verzenden van stuursignalen zodat jij je geen zorgen hoeft te maken over het koppelen met allerlei energie assets. Het enige wat jij hoeft te doen is één koppeling te maken met het platform van Envitron en je hebt direct toegang tot het aansturen van meer dan 100 energie assets. Wij zorgen voor updates, beveiliging, en continue doorontwikkeling van het platform. Ondersteunen we een asset nog niet? In veel gevallen bouwen we deze ondersteuning gratis voor je in. De dienstverlening is flexibel en kunnen we samen vormgeven zodat deze past bij jouw organisatie.

Wij helpen met..

Realtime inzicht

Voor grotere aansluitingen is het een wettelijke verplichting om niet alleen inzicht te hebben in het historische verbruik maar ook inzicht te hebben in het actuele verbruik. Aangevuld met inzicht in de actuele kosten maakt dit ge-/verbruikers meer bewust van het energiegebruik.

Peak-shaving

Peak-shaving zorgt met behulp van een batterij ervoor dat het contractvermogen van de netaansluiting niet overschreden wordt. Op moment dat het vermogen boven de contractwaarde gaat wordt de batterij ontladen.

Curtailment

Curtailen betekent ’terugregelen’. Productie curtailment maakt het mogelijk om van buitenaf invloed uit te oefenen op een productiefaciliteit zoals een zonnepark of windpark

Rein Schuil

Ontdek vandaag geheel vrijblijvend nog alle mogelijkheden

Onze specialist staat jou graag te woord

Eigen technische dienst

Direct toegang tot technisch inhoudelijke ondersteuning. Al onze werkprocessen zijn ISO-gecertificeerd, Onze installateurs beschikken over VCA en NEN3140 stipel certificaten. Wij zijn erkend installateur door InstallQ.

Op Nederlandse bodem

Onze hardware en software is volledig ontwikkeld in Groningen. Ook wordt de data verwerkt en opgeslagen op door Envitron beheerde servers in een Nederlands datacentrum.

Volledige ontzorging

Samen brengen we jouw behoeftes in kaart en maken we de kansen zichtbaar die jou verder helpen, We ondersteunen je vanaf het eerste moment en bieden verschillende SLA's voor het beheren van jouw installaties.

Deze organisaties gingen je voor