Batterij leveranciers

Je staat als ondernemer in batterij energie opslag systemen aan de vooravond van een exploderende markt. Hier en daar worden de eerste batterij opslag systemen al geplaatst en de verwachting is dat dit de komende jaren exponentieel toeneemt. Energie management is alleen iets waar je tegenaan loopt.

 

Je hebt vragen als: Hoe integreer ik mijn batterij opslag systeem in het netwerk van de klant? Hoe zorg ik er voor dat mijn batterij de optimale laad- en ontlaad strategie hanteert? Hoe koppel ik mijn batterij met PV omvormers van een ander merken? En met grote verbruikers? Je hebt geen IT afdeling die dit allemaal voor je regelt. En om afhankelijk te zijn van de support afdeling van jouw leveranciers is een groot risico. Hoe los je dit op?

Jouw batterij goed geregeld

Envitron treedt op als technologie partner die ervoor zorgt dat jouw batterij systeem optimale waarde levert voor jouw klanten. Het bepalen van de benodigde regelstrategie van de batterij doen wij voor je. De installatie van de Envitron hardware doe je zelf of laat je door ons doen, waarbij wij op afstand met je meekijken en de regelingen configureren in het energie management systeem. Het in de lucht houden van de regelingen doen we samen: wij laten jou weten als er iets aan de hand is en bepalen dan de beste oplossing. Zo helpen we jou met relevante uitdagingen als netcongestie, uitbreiding bij kleine netaansluiting en verduurzaming bij klanten.

 

Als partner van Envitron krijg je toegang tot aantrekkelijke inkoopprijzen en kun je rekenen op uitgebreide support van onze ontwikkelaars. Voor inzicht krijg je toegang tot onze API of je maakt gebruik van ons portaal. Jouw klanten krijgen toegang tot de energie data. Wij houden de operationele data van het systeem voor je in de gaten. Zo blijf jij relevant bij jouw klanten met innovatieve technologie, zonder dat je daar eigen IT’ers voor in dienst hoeft te nemen.

Wij helpen met..

Realtime inzicht

Voor grotere aansluitingen is het een wettelijke verplichting om niet alleen inzicht te hebben in het historische verbruik maar ook inzicht te hebben in het actuele verbruik. Aangevuld met inzicht in de actuele kosten maakt dit ge-/verbruikers meer bewust van het energiegebruik.

Peak-shaving

De peak shaving regeling zorgt met behulp van een batterij ervoor dat het contractvermogen van de netaansluiting niet overschreden wordt. Op moment dat het vermogen boven de contractwaarde gaat wordt de batterij ontladen.

Curtailment

Curtailen betekent ’terugregelen’. De productie curtailment regeling maakt het mogelijk om van buitenaf invloed uit te oefenen op een productiefaciliteit zoals een zonnepark of windpark

Batterij advies

Op basis van historische gegevens over opwek en verbruik kan een advies gegeven worden of het plaatsen van een batterij opslag systeem lonend is. Zijn de historische gegevens van opwek niet beschikbaar dan kunnen die aan de hand van het geplaatste/verwachte opwekvermogen gesimuleerd worden. Hiermee kan een profiel van opwek en verbruik gemaakt worden.

Zero feed-in

In een zero-feed in situatie is het vanuit het energiecontract niet toegestaan om elektriciteit terug te leveren op het net. De regeling die Envitron levert kan energie producerende systemen regelen om te voorkomen dat teruglevering plaatsvindt.

Rein Schuil

Ontdek vandaag geheel vrijblijvend nog alle mogelijkheden

Onze specialist staat jou graag te woord

Eigen technische dienst

Direct toegang tot technisch inhoudelijke ondersteuning. Al onze werkprocessen zijn ISO-gecertificeerd, Onze installateurs beschikken over VCA en NEN3140 stipel certificaten. Wij zijn erkend installateur door InstallQ.

Op Nederlandse bodem

Onze hardware en software is volledig ontwikkeld in Groningen. Ook wordt de data verwerkt en opgeslagen op door Envitron beheerde servers in een Nederlands datacentrum.

Volledige ontzorging

Samen brengen we jouw behoeftes in kaart en maken we de kansen zichtbaar die jou verder helpen, We ondersteunen je vanaf het eerste moment en bieden verschillende SLA's voor het beheren van jouw installaties.

Deze organisaties gingen je voor