Op Donderdag 4 oktober 2018 zijn Envitron en New Nexus een Joint Venture aangegaan. Alle activiteiten blijven uitgevoerd worden onder de naam Envitron. Met de samenwerking verwacht Envitron haar ambitie in de digitalisering en verduurzaming van de energiemarkt sneller te kunnen realiseren.

Envitron Founder en CEO Marro Mijnans over de samenwerking: “Met de oprichting van deze joint venture voegen we al onze kennis op het gebied van hardware ontwikkeling samen met de software ontwikkeling vanuit New Nexus. Zo kunnen we onze hard- en software perfect op elkaar afstemmen. Envitron is als dienstverlener met een eigen hardware en software afdeling heel hard bezig om de energiewereld van morgen te verbinden met die van vandaag. Envitron is een open uitnodiging voor bedrijven die een rol willen spelen in de nieuwe energiemarkt en we hebben de benodigde expertise nu in huis.”

De samenwerking leek een logische keuze voor beide partijen. Envitron Co-founder en CCO Rein Schuil: “Data verzamelen is stap één, maar de data op een begrijpelijke, gebruiksvriendelijke manier weergeven is een hele andere tak van sport. Met deze samenwerking brengen we de expertise van beide kanten samen en bieden we onze klanten een totaalpakket van datacollectie én een analyse tool aan”.

Dankzij een financiële investering kan de ontwikkeling van Envitron’s diensten zich in rap tempo versnellen en groeit het team in expertise en mankracht. Op dit moment worden verschillende lokale pilots uitgevoerd en staat de commerciële lancering van de diensten nog dit jaar op de agenda. Voor meer informatie over het aanbod kunt u een mail sturen naar info@envitron.com of bellen naar 050 – 785 1000.