Banner 1 aansturen Met de technologie van Envitron krijgt u inzicht in de prestaties van uw gebouw. Door apparaten aan te sturen en de data inzichtelijk te maken krijgt u grip op elk gebouw. Maximale controle op de prestaties van uw vastgoed. Lees meer

Platform pagina De juiste oplossing voor ieder gebouw. Stuur apparaten in uw gebouw slim aan. Naast inzicht stelt de hardware en software van Envitron u in staat om apparaten en installaties slim aan te sturen. De technologie is universeel en daarmee toepasbaar in ieder gebouw. Start vandaag nog met het juiste inzicht. Lees meer over de Controllers Lees meer over de Applicaties Vanaf 2021 wordt de energiebesparingsplicht streng gehandhaafd en loopt u risico op een boete indien u niet voldoet. Envitron biedt u een passende oplossing om dit te voorkomen. Maak gebruik van overkoepelende KPI’s tot gedetailleerde grafieken en handige alarmeringen. We maken gegevens over uw verbruik op een eenvoudige manier inzichtelijk.

Markten 1 Direct inzicht Met onze ervaring in meer dan 250+ projecten hebben we onze technologie geoptimaliseerd voor een vlekkeloze installatie. U kunt de meetapparatuur zelf installeren én configureren. Envitron levert naadloos op elkaar aangesloten hardware en software in één geïntegreerd systeem. We leveren van sensor tot dashboards. Plug and Play Totaalpakket Technologie gemaakt voor vastgoedbeheerders. Creëer gemakkelijk inzicht en overzicht zodat u beter kunt verduurzamen.

Lees meer In de praktijk Onze producten vindt u terug bij diverse vastgoedportefeuilles. Wij onderscheiden ons door de stabiliteit van onze hardware en software. Envitron stelt u in staat om lokaal beschikbare energie zo optimaal mogelijk te benutten. Al meer dan 100+ tevreden klanten.

Demoacount 1

    Wilt u meer weten? Laat hieronder uw gegevens achter en wij zullen binnen 24 uur contact met u opnemen.